Jdi na obsah Jdi na menu

ZeekRewards

 

ZÁKLADNÍ PRACÍ JE ZDE VKLÁDÁNÍ INZERCE FIRMY ZEEKREWARDS NA INZERTNÍ WEBOVÉ STRÁNKY !
VŠE JE PŘIPRAVENO, POSTUPUJETE POUZE PODLE NÁVODU A VŠE MÁTE ZA 2 MINUTY HOTOVO

Kopírujete jen hotové inzeráty, nic netvoříte sami a inzertní servery kam je možné vkládat inzerci, máte také ve svoji kanceláři ( Back office ) nachystány.Viz.foto.


Každý den podáte inzerát, který dělá reklamu firmě a vždy do půlnoci za to dostanete provizi, podle denního zisku firmy a jakmile se Vám zvyšuje Váš stav účtu, tak dle toho  i zvyšuje podíl z denního zisku firmy.

Není to nic složitého, zvládne to opravdu každý,kdo umí i byť jen základy na PC. K dispozici jsou členům firmy videonávody v češtině a jakmile se do toho dostanete,můžete začít inzerovat kde je Vám libo a kde je pravděpodobnost úspěchu, že získáte firmě zákazníky do penny aukcí a eshopu.Vaší kreativitě se meze nekladou, můžete si vytvořit i své vlastní texty, inzerovat na netu kde by se dal očekávat úspěch - facebook,fóra,......máme k dispozici i reklamní bannery jako např.:

                                                   balik.jpg

Pro nárok na provize není podmínkou, že inzerce musí být úspěšná, jste placeni za inzerování, ne za to zda si přes Vaši inzerci někdo něco koupí.

Ale když se tak stane, pak máte nárok dle pozice i na % z jeho nákupu.


JSTE PLACENI ZA 1 INZERCI DENNĚ, ALE POKUD VLOŽÍTE VÍCE INZERÁTŮ, JE VĚTŠÍ PRAVDĚPODOBNOST, ŽE NĚKDO NAVŠTÍVÍ STRÁNKY FIRMY ZEEKLER PŘES VÁŠ PODANÝ INZERÁT A V PŘÍPADĚ, ŽE NAKOUPÍ VY MÁTE I PROVIZE Z JEHO NÁKUPU.

Jistě Vás napadne otázka a co se stane,když inzerci nestihnu podat, z důvodu nemoci,dovolené,atd.?

Ten den co inzerci nestihnete podat, nemáte nárok na žádné provize,ale jakmile inzerát podáte znovu, jste opět aktivní a máte nárok na provize (ne zpětně,za dobu nečinnosti).

Je i možné požádat Vašeho sponzora, nebo kolegu, aby inzerci podával za Vás, v době Vaší nepřítomnosti a nebo lze za 10 USD mít automat,který celý měsíc bude podávat inzerci za Vás a tím zůstáváte stále aktivní.

Odkaz na Firmu, která tento automat provozuje je ZDE . Tato firma není úzce spjata se ZeekRewards.

NO A TADY TO ZAČÍNÁ BÝT ZAJÍMAVÉ, CO Z TOHO VŠECHNO MŮŽETE MÍT. :) .............VÍCE V PODSEKCI " KOMPENZAČNÍ PLÁN "

Návod ve Wordu : businesslist.com.docx (1,5 MB)

VIDEO - jak vkládat inzerci ke stažení i s návodem jak na to