Jdi na obsah Jdi na menu


Otevřeli jsme pro Vaše pejsky a ostatní zvířátka internetový obchod s přírodními bioinformačními produkty společnosti Energy Group,a.s. !

Produkty si můžete prohlédnout také na našich stránkách ZDE

Produkty si můžete zakoupit v našem internetovém obchodě.

VSTUPTE do E-shopu

2012-banner--website_www.priroda-uzdravuje.eu.jpg


Sortiment společnosti Energy tvoří ucelená nabídka přírodních bionformačních produktů, které vycházejí z principů staré čínské medicíny  s využitím nejnovějších poznatků fytoterapie, krystaloterapie, homeopatie a moderních bioinformačních metod. Bioinformační přípravky působí na lidský nebo zvířecí organismus ve dvou úrovních: přírodní účinné látky ovlivňují přímo tělesné orgány a bioinformace působí díky principu biorenezance na řídící podkorová centra v mozku. Dochází tak k zesílení účinku přítomných přírodních látek a k celkové harmonizaci organismu.

Možná se v duchu ptáte, proč jsem právě já, chovatelka, spustila internetový obchod.

V podstatě to vyplynulo z mých dosavadních chovatelských zkušeností. Chovám pejsky už více jak 10 let a snažím se, aby se s námi dožili úctyhodného věku. Zatím se mi to daří, naší nejstarší fence Angele je 11 let a těší se skvělému zdraví, stejně tak i ostatní mladší členové naší smečky. Dobře si však uvědomuji, že to tak nemusí zůstat stále. Často slýchám od zájemců o štěňátka, kteří k nám přicházejí, smutné příběhy o špatných koncích jejich miláčků, kteří  nemocem podlehli, a to i v mladém věku. Zdá se, že přes všechny současné vymoženosti současné medicíny jsme my lidé i pejskové stále nemocnější. Stejně jako my trpí naši mazlíčci nádorovými onemocněními, nemocemi ledvin a močových cest, nedostatečnou činností jater, cukrovkou, stresem, kožními a jinými alergiemi atp.  Říká se tomu obecně civilizační choroby. Trpíme jimi my lidé, trpí jimi i ti, kteří s námi sdílejí náš domov  Celý článek

 

 Další informace : O společnosti Energy

Jak působí regenerační preparáty ?