Jdi na obsah Jdi na menu

Registrace do ZEEK

 

REGISTRACE klikni

Firma nabízí 4 druhy členství  :

Zdarma (free) – pokud si chcete systém nejdříve vyzkoušet, vydělávat pouze inzercí a první peníze mít k dispozici nejdříve za 60 dní. Ale při upgrade na vyšší pozici ztácíte nárok na bonus 10, 50 ,100 bodů.


Silver – zde můžete vydělávat inzercí, investicí (max. vklad 1.000 USD) a popřípadě provizemi z týmu a z vkladu Vašich lidí u 1 a 2 linie. Zde již máte možnost se dostat k výdělku, kdykoli je za tým, za vklady nebo z investic.


Gold, Diamond – pokud chcete investovat až 5 nebo 10.000 USD a tyto pozice již nabízí neomezené možnosti výdělku a čerpáte všech výhod, které s pozicemi souvisí.


MOŽNOSTI REGISTRACE


Registraci vyplňujte bez diakritiky a než cokoli potvrdíte, tak si vypněte případně překladač.

Mně se osobně pro ZeekRewards a inzerci samotnou osvědčil prohlížeč Mozzila Firefox ( ke ztažení zdarma zde),protože např.v Google chrome,občas nejde inzerci dokončit, protože nejde odkliknout poslední krok a stává se to i při potvrzování platby.Prostě chrome pro naše podnikání,není úplně dokonalý.

Pro vstup na pozici silver (a vyšší ) při platbě Kreditní kartou, si nejdříve ověřte ve Vaší bance,zda máte povoleny platby přes net a případně i denní limit pro platby.

JAKÉ JSOU HLAVNÍ ROZDÍLY MEZI FREE VERZÍ A SILVEREM ( člen)

1. pokud jste FREE - vyděláváte pouze za vkládání inzerátu, ze začátku 1 - 2 dolary denně, jak se Vám částka v bonus balanc zvětšuje, dostáváte i větší odměnu za vložení inzerátu. Pravidelným vkládáním jednoho inzerátu denně tak můžete vydělat za měsíc 60-80 USD.

2. pokud jste SILVER  vyděláváte stejně přes inzerci jako FREE
+ máte peníze z nákupů, které byly provedeny přes Vaši inzerci
+ máte peníze z chodu firmy
+ máte peníze za lidi, kteří se přihlásili přes Vaši inzerci na aukce a eshop a následně nakoupili
+ máte peníze z matrixu
+ máte peníze z osobní registrace (opakovaně každý měsíc)
+ můžete úročit své peníze na VIP účtu
+ další věci, na které stále přicházíme a možností je neuvěřitelně.....